Over ons

Ik ben Rachel en getrouwd met Raymond en samen hebben wij twee zonen. Fedde (11-2015) en Taeke (12-18) . Ik werk momenteel als gastouder en op een kinderdienstencentrum. 

Vroeger maakte mijn moeder vaak jurkjes voor mij en mijn zusje en mede daardoor is mijn liefde voor naaien een beetje ontstaan. Fedde is geboren als mini baby. Met zijn korte beentjes en wasbare luier, paste hij heel veel broekjes niet. Zo is dan ook het maken van kleding bij mij begonnen. Broekjes maken voor mijn kleine mannetje achter de naaimachine van mijn moeder.  Steeds meer mensen om mij heen vroegen of ik ook wat voor hun kon maken. Ook werd vaak gezegd 'hier moet je wat mee doen.'   Zo gezegd, zo gedaan en nu zijn we al een aantal jaar verder en een hele hoop ervaringen rijker.

 Momenteel vind je mijn kleding ook op twee mooie plekken in een winkeltje. Zowel bij de Geboortekade als bij Kersvers beide in Alphen aan den Rijn.  Plekjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Voorheen deed ik alle verkopen via social media, ik ben heel blij dat ik de overstap naar een webshop heb gemaakt! Het is zo ook voor mij een stukje overzichtelijker.

Heel veel shop plezier en mocht je een leuke stof zien en niet het item. Stuur vooral een berichtje, want bijna alles is mogelijk!!

Groetjes Rachel

PhotoGrid_1582194146468.jpg

© 2019 - 2021 Klavertjes customs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel